twitter

Presentator gezocht?

Wat John Medley deed voor ADO, doet John Medley ook voor u

De Haagse volkszanger John Medley verwierf vorig jaar landelijke bekendheid met zijn hitsingle Groen Geel Hart, het officieuze lijflied van ADO Den Haag. Wat veel mensen niet weten, is dat John Medley al 24 jaar in het vak zit. Met hetzelfde aanstekelijke enthousiasme waarmee hij ADO naar grote hoogtes zong, ontsteekt John Medley het feestvuur tijdens uw feest of partij.

 

De 'Medley-factor'...

John Medley is wandelende emotie. Zijn repertoire van eigen nummers en klassiekers uit de Nederlandse volksmuziek komt recht uit het hart. Hij brengt het met een energie waar zelfs de meest verstokte muurbloem nog van losweekt. Bijna ieder weekend schenkt Medley muzikale vreugde op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, studenten-, schuur-, examen- en alle andere soorten feesten. Ook veel partycentra kloppen graag bij John Medley aan, omdat ze weten dat het Haagse icoon de zaal altijd los krijgt.

 

Haagse humor

John Medley is een Hagenees in hart en nieren, hetgeen garant staat voor een flinke dosis rake humor tussen de nummers door. Omdat Medley zelden om een woordje verlegen zit, wordt hij ook regelmatig gevraagd als presentator tijdens grote publieksevenementen. Op Aalstpop, het Gaarde Festival, Haags Zwingfestival en vele andere festivals praat Medley de festiviteiten kundig en op geheel eigenzinnige wijze aan elkaar. Als presentator van Artiestenreizen.com reist Medley jaarlijks af naar de Turkse rivièra.

 

Ook behoefte aan een portie John Medley?

U kunt John Medley inhuren als zanger, presentator en zelfs als zingende clown. Alle soorten arrangementen zijn mogelijk. John Medley heeft bovendien een groot netwerk van bekende en opkomende artiesten voor een gezamenlijk optreden. Interesse in de mogelijkheden? Via de website van John Medley - www.johnmedley.nl - kunt u John Medley booken of vrijblijvend contact opnemen. U vindt er ook sfeerimpressies van andere feesten waar John Medley het dak eraf zong.

 

Contact:

E:info@johnmedley.nl
T: 06-54626368